Salgsafd.:
70 30 07 52
Serviceafd.:
70 30 07 52

FLEET & BUSINESS

Hvorfor er leasing en god løsning?

Du betaler en fast månedlig ydelse og du behøver ikke tænke på udgifter til service og vedligeholdelse, da disse allerede er inkluderet i prisen. Du skal heller ikke bekymre dig om værditab. Når leasingperioden udløber, afleverer du bare bilen tilbage og overlader gensalget til os. Leasing af Land Rover til privat- eller erhvervsbrug er derfor ofte en økonomisk attraktiv løsning. 

 

KONTAKT OS FOR AT HØRE MERE

LEASING

PRIVATLEASING

Med privatleasing af nye Land Rover modeller får du alle fordelene ved at køre i en helt ny Land Rover, men samtidigt slipper du for alle besværligheder ved at eje en ny bil.

LÆS MERE OM PRIVATLEASING

FLEXLEASING

Med Flexleasing hos British MotorGroup kan du få en bil i luksusklassen, uden at skulle betale et meget stort beløb ved indgåelse af leasingaftalen. For med Flexleasing slipper du nemlig for at betale den høje, danske registreringsafgift.

LÆS MERE OM FLEXLEASING

SPLITLEASING

Med Splitleasing hos British MotorGroup skriver vi to kontrakter. Den ene til dig som privatperson, og den anden til din arbejdsgiver. Udgifterne fordeles mellem jer og varierer løbende afhængig af, hvor meget du har kørt privat og på job.

LÆS MERE OM SPLITLEASING

ALL INCLUSIVE

Med All Inclusive leasing hos British MotorGroup får du en tilkørt bil i en rigtig god klasse på samme betingelser som med en helt ny bil. Altså masser af køreglæde og 360 graders service, garanti samt vedligehold.

LÆS MERE OM ALL-INCLUSIVE LEASING

HØR MERE OM LEASING

KONTAKT OS

KONTAKT OS

British MotorGroup København
Dynamovej 12A
2860 Søborg

TELEFON: 70 30 07 52

British Car Import A/S - Sjællandsvej 1 - 6000 Kolding