Salgsafd.:
70 30 07 52
Serviceafd.:
70 30 07 52

DISCOVERY SPORT

DISCOVERY SPORT
DEN MEST ALSIDIGE OG KOMPAKTE SUV

En Discovery, som du forventer den – den alsidige Discovery Sport fås med 5+2-sæder (ekstraudstyr), samtidig med at den bibeholder mere kompakte dimensioner end en traditionel 5-sæders SUV. Den nye Discovery Sport er designet og skabt til at tackle enhver udfordring. Bagagerummet er på op til 541 liter, og når de fleksible sæder lægges ned, er gulvet lige så langt som i en Range Rover, så der er god plads til både passagerer og al deres bagage.

STØRRE END MAN SKULLE TRO

De fantastisk komfortable sæder på anden række har et fint udsyn og 160 mm vandring. Med den tredje 5+2-sæderække (ekstraudstyr) er der bekvem plads til to børn bagi. Bagsædet kan nemt deles 50:50 med et enkelt greb og kan monteres uden at gå på kompromis med eksteriørdesignet.
Bilen er moderne, relevant og overbevisende med det kompakte karrosseri og den målbeviste profil, der skaber en unik silhuet og smukke linjer.

DISCOVERYS DESIGN-DNA GENSTARTET

Eksteriørdesignets smukke former fortsætter ind i kabinen med dristige vandrette og lodrette linjer, rene flader, fantastisk finish og premium-læder (ekstraudstyr). Bilens interiør og eksteriør viser tydeligt sit Discovery-DNA, men også et klart fingerpeg om fremtiden.


UDVALGT STANDARD UDSTYR TIL DISCOVERY SPORT S:

  • Terrain Response®
  • Hill Start Assist
  • Eco-mode 8" farve-touchscreen
  • Bluetooth®
  • Frontgrill i Brunel
  • Discovery-tekst på kølerhjelm og bagklap i Brunel
  • 17" 10-eger-aluminiumsfælge 'Style 105'

Instigningsprisen på Discovery Sport er 584.900 kr.


BOOK PRØVETUR
SKRIV TIL OS

British Car Import A/S - Sjællandsvej 1 - 6000 Kolding

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg vil gerne modtage de seneste nyheder fra Land Rover og få muligheden for deltage i spændende konkurrencer. 

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV