Salgsafd.:
70 30 07 52
Serviceafd.:
70 30 07 52

RANGE ROVER EVOQUE

BYG DIN EGEN RANGE ROVER EVOQUE

RANGE ROVER EVOQUE

Den stigende linje, de muskuløse skuldre og taget, der snævrer ind, giver Range Rover Evoque et dynamisk og atletisk udtryk. De unikke detaljer er op til dig. Vælg mellem forskellige aluminiumsfælge, et udvalg af farver og overflader samt indtræk, der afspejler din smag.

Range Rover Evoque klarer udfordrende terræn og vejrforhold med ophøjet ro, og samtidig er den brændstoføkonomisk takket være vores E-Capability-løsning, der fås med træk på to eller alle fire hjul. Med vores E-Capability-løsning kan du opnå en CO2-udledning helt ned til 109 g/km, hvis du vælger Range Rover Evoque eD4 (2WD), eller helt ned til 125 g/km, hvis du vælger TD4-motoren (4WD) med 150 hk. På denne måde får du så effektiv en bil som muligt uden at gå på kompromis med de kendte Land Rover-egenskaber.

Derudover får du med Range Rover Evoque masser af muligheder for at gøre din bil personlig. Match din egen stil med de forskellige farver og udstyr, der findes.

SIKKER KØRSEL I TERRÆNET

Bevar vejgrebet med et udvalg af elektroniske stabilitets- og traction control-systemer, der fungerer uanset forholdene. Vælg mellem græs/grus/sne, mudder og spor eller sand i Terrain Response®, mens Descent Control tager sig af bakkerne. Der er god frihøjde, og sensorer advarer dig om vanddybde.


UDVALGT STANDARDUDSTYR TIL RANGE ROVER EVOQUE PURE:

  • Sidespejle – elektrisk justering, med varme, blinklys
  • Oxford-læderrat
  • InControl Touch – Land Rovers lydsystem med otte højttalere
  • Fartpilot
  • 8" touchscreen
  • Parkeringshjælp bag
  • Advarsel ved vognbaneafvigelse
  • Automatisk nødopbremsning

Instigningspris på Range Rover Evoque er 609.900 kr. 


BYG DIN EGEN RANGE ROVER EVOQUE
BOOK PRØVETUR
SKRIV TIL OS

British Car Import A/S - Sjællandsvej 1 - 6000 Kolding

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg vil gerne modtage de seneste nyheder fra Land Rover og få muligheden for deltage i spændende konkurrencer. 

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV