Salgsafd.:
70 30 07 52
Serviceafd.:
70 30 07 52

Den helt nye Discovery redefinerer den store SUV. Land Rovers design- og ingeniørteams har revolutioneret Discoverys formel og skabt en særdeles attraktiv og alsidig SUV, der kan det hele.

Gerry McGovern, Land Rovers Chief Design Officer

Land Rovers helt nye Discovery blev i aftes præsenteret i en dramatisk afsløring, hvor bilen kørte over en stor 13 m høj LEGO-model af Tower Bridge. Discovery er Land Rovers hidtil mest alsidige model og hyldes som den ultimative familie-SUV. 

Kopien af Londons ikoniske Tower Bridge var bygget af over 5,8 millioner enkelte LEGO-klodser. Det tog et hold LEGO-byggere en periode på 150 dage at bygge kopien, der også har en fungerende vindebro. 

Den nye Discovery kørte under afsløringen over den kæmpemæssige konstruktion med Ben Ainslie bag rattet. Den blev fulgt af en kopi i fuld størrelse af Land Rover Ben Ainslie-racerbåden kørt af den olympiske legende og chefen for BAR-teamet, Sir Ben Ainslie, og hans besætningsmedlemmer. Kopien af båden, der var udført i samme stil som Tower Bridge, blev udelukkende bygget af LEGO, og der blev brugt 186.500 klodser til dens komplicerede design. 

Modellen af Tower Bridge var flankeret af to LEGO "Discovery Zones" – en rytterzone, hvor Zara Phillips var vært, og en eventyrzone ført an af den internationale opdagelsesrejsende Bear Grylls. 

I rytterzonen var den britiske rytter Zara omgivet af en LEGO-fortolkning af det britiske landskab, mens eventyrzonen var en gengivelse af britiske bjerge med LEGO-modeller af de britiske spejdere. Bear er Chief Scout i organisationen, der står hans hjerte nær.


TEST AF DEN HELT NYE DISCOVERY

Land Rovers testproces viser bredden af den helt nye Discoverys alsidighed ved at teste bilen under ekstreme forhold i noget af verdens mest krævende terræn og på Land Rovers testanlæg.

SE FILMEN
SE GALLERI

EGENSKABER

For at skabe verdens mest alsidige familie-SUV skal man først have en forståelse af behovene hos verdens mest alsidige familier.

Derfor tager Land Rovers designere og teknikere arbejdet med hjem.

Børnene i alderen fire til ni år fik til opgave at skjule alle designdetaljer og kastede sig ud i at tegne deres familier på deres yndlingsdage i det fri og de signerede naturligvis deres værker.


SE FILMEN

HELT NY DISCOVERY

Den helt nye Discovery er indbegrebet af Land Rovers ambitioner om at gå Above and Beyond og kombinerer britisk elegance med en ustoppelig eventyrlyst.

Gerry McGovern, Land Rovers Chief Design Officer, siger: "Den helt nye Discovery redefinerer den store SUV. Land Rovers design- og ingeniørteams har revolutioneret Discoverys formel og skabt en særdeles attraktiv og alsidig SUV, der kan det hele."

Den helt nye Discovery får verdenspremiere den 28. september 2016.British Car Import A/S - Sjællandsvej 1 - 6000 Kolding