Salgsafd.:
70 30 07 52
Serviceafd.:
70 30 07 52

LAND ROVER ANNONCERER VERDENS MEST LUKSURIØSE ROAD TRIP

Evoque_convertible

Land Rover og partneren Abercrombie & Kent, der er kendt for deres luksuriøse rejser, har løftet sløret for en unik og enestående rejseoplevelse.

Denne unikke rejse strækker sig over fem kontinenter, otte lande og ni af verdens bedste hoteller. På rejsen får gæsterne også mulighed for at udforske verdens bedste køreruter i Range Rover SVAutobiography, Land Rovers mest luksuriøse bil nogensinde.

Den 21 dage lange rejse byder på uforlignelig luksus: Gæsterne vil spise på verdensberømte restauranter og deltage i skræddersyede aktiviteter, såsom personlige duftfremstillingskurser i Provences lavendelduftende bakker, picnic på Alpernes tinder og styrkeprøver med de bedste køreruter i verden, både på vej og i terræn.

Rejsen går til så ikoniske byer og attraktioner som Nice, Comosøen, Marrakech, Grand Canyon, Alamo-observatoriet i Chile, Sydney BridgeClimb og en bådtur til Wineglass Bay i Tasmanien i Australien.

Mark Cameron, Land Rover Experiential Marketing Director hos Jaguar Land Rover: "Vi ville skabe en rejse, der var den ultimative luksus-SUV værdig, og takket være vores partnere hos Abercrombie & Kent lykkedes det os til fulde. Fra Europa til Australien – denne rejse er indbegrebet af luksus, men på Land Rovers måde – den uventede og unikke oplevelse, langt fra alfarvej. Denne rejseplan repræsenterer det definitive eventyr på hjul i den definitive bil."

Den unikke rejseplan er udviklet af Abercrombie & Kent som markering af lanceringen af Range Rover SVAutobiography, en bil, der fremstilles eksklusivt hos Jaguar Land Rover Special Vehicle Operations i Storbritannien. Bilen byder på unikke optimeringer af eksteriørdesignet, et udsøgt detaljeret interiør og den kraftigste motor nogensinde i en Range Rover.

Rejsen kan tilpasses fuldstændig efter gæsternes ønsker, og den udbydes gennem Abercrombie & Kents specialbutikker i Harrods London, City of London, Abu Dhabi og Monaco samt ved henvendelse online.

Du kan henvende dig vedrørende denne uforlignelige rejse ved at klikke her

British Car Import A/S - Sjællandsvej 1 - 6000 Kolding