Salgsafd.:
70 30 07 52
Serviceafd.:
70 30 07 52

LAND ROVER DISCOVERY FÅR ENDNU STØRRE APPEL MED LANCERINGEN AF TO SPECIAL EDITIONS

Discovery

Land Rover gør Discoverys appel endnu bredere med lanceringen af to nye special editions – Landmark og Graphite. Nye opdaterede designdetaljer i begge editions fremhæver designet på den 4. generation af Discovery, mens unikke interiørdetaljer i Landmark giver endnu mere luksuriøs eksklusivitet.

Landmark Edition

Discovery Landmark er baseret på Discovery HSE-udgavens generøse specifikationer med nye interiør- og eksteriørtilføjelser, der giver Discovery et mere eksklusivt og unikt præg.

En af de udvendige forbedringer er en tagræling i fuld længde i blank finish, der fremhæver Discoverys velkendte trindelte tagdesign. Modellen kendes på de markante sorte detaljer i luftindtag, kølergrill og sidespejle, der supplerer den sølvgrå kølerhjelm, og det sølvgrå emblem på bagklappen sammen med Landmark-emblemet på siden og bagpå. Designet fuldendes af 20” aluminiumsfælge med 5 dobbelteger.

Landmark fås i en begrænset serie af fem karrosserifarver, inkl. Zanzibar, der er forbeholdt Landmark edition og ikke fås til nogen anden Discovery. De fire andre tilgængelige karrosserifarver er Waitomo Grey, Santorini Black, Yulong White og Indus Silver.

Forbedringer af interiøret fås som standard i Landmark med tilføjelsen af sæder i Windsor-læder og en udvidet læderpakke på dørrammer og instrumentpanel. Interiøret holdes i tre farver – Ebony, Almond og Tan. Den sidste farve tilbydes for første gang i en Discovery med sæder i Tan Windsor-læder suppleret af dørsider og instrumentpanel i Ebony samt interiørlister i Straight Grained Walnut.

Kunden kan desuden vælge mellem forskellige rat-designs, enten i standardudgave eller som ekstraudstyr, der supplerer valget af interiørdetaljer. Dette omfatter bl.a. Grand Black Lacquer eller Straight Grained Walnut Wood og læderrat.

Landmark Edition starter fra:
Discovery 3,0 liters SDV6 Diesel
Personbil: Kr. 1.169.900,-
Varebil: Kr. 681.900,-

Discovery 3,0 liters V6 S/C Benzin
Personbil: Kr. 1.174.900,-
Varebil: Kr. 685.900,-

Graphite Edition

Discovery Graphite bygger på Discovery Black Packs succes og lancerer et moderne og markant look i modelserien med en smuk finish. En grå Graphite-finish findes på luftindtag og kølergrill, der desuden har en Gloss Black-ramme i lysere grå, som passer ind i de eksisterende grå dørhåndtag og det grå Discovery-emblem på motorhjelmen og bagklap. 19” aluminiumsfælge med 7 dobbelteger i High Gloss Dark Grey fås kun som standard til Graphite. Kunden kan vælge mellem ni forskellige karrosserifarver og tre interiørfarver.

Discovery 3,0 liters SDV6 Diesel Graphite Edition starter fra:
Personbil: Kr. 1.044.900,-
Varebil: Kr. 619.900,-

Modellerne kan bestilles hos din forhandler i dag og leveres fra januar 2016. Alle priserne ovenfor er ex. leveringsomkostninger på kr. 3.880,- pr. 1. januar 2016.

Land Rover Discovery bevarer sin position som den ultimative bil i forhold til terrænegenskaber og alsidighed med et salg på over 1.160.000 biler og 225 internationale priser siden lanceringen i 1989.

PRØVEKØR DISCOVERY HER

British Car Import A/S - Sjællandsvej 1 - 6000 Kolding