Salgsafd.:
70 30 07 52
Serviceafd.:
70 30 07 52

RANGE ROVER EVOQUE CONVERTIBLE PÅ TOPPEN AF DANMARK

Midt på sommeren kommer den nye Range Rover Evoque Convertible til landet og fra onsdag d. 20. juli til onsdag d. 27. juli kan alle interesserede se og opleve en af verdens første SUV’er uden tag foran Ruths Hotel i Gammel Skagen.

Den nye Range Rover Evoque Convertible er en rummelig fire-sædet SUV i to udstyrsvarianter SE Dynamic og HSE Dynamis. Begge varianter har en kabine i ægte Land Rover luksus med bløde overflader og masser af læder. Det elektriske stoftag fældes ned på bare 18 sekunder og det store bagagerum på hele 251 liter kan tage en golfbag.

Evoque Convertible er ikke kun til bykørsel. Den er en ægte Land Rover, som er testet til det yderste under de mest ekstreme vej og vejrforhold. Resultatet er en helt unik cabriolet, der er smuk i byen og fantastisk at køre, uanset hvor udfordrende terrænet er. Den klarer således let Vesterhavets sandstrand og klitter.

Hvis ikke du vil indtage Skagen åbent, så er der også mulighed for, at prøvekøre en række andre af vores Jaguar og Land Rover modeller f.eks Range Rover Evoque, Range Rover Sport, F-PACE, XF, F-TYPE og XE. De holder alle sammen linet op foran Ruths Hotel hver dag fra kl. 11-14 i perioden d. 20. Juli til d. 27. Juli, klar til, at du kan tage dig en tur i sommervarmen med air-con på max.

SE MERE HER

LÆS MERE OM RANGE ROVER EVOQUE CONVERTIBLE


British Car Import A/S - Sjællandsvej 1 - 6000 Kolding