Salgsafd.:
70 30 07 52
Serviceafd.:
70 30 07 52

RANGE ROVER MARKERER 45 ÅRS INNOVATIV TEKNIK MED EN IMPONERENDE KØRETUR OVER EN BRO AF PAPIR

I en opvisning af ekspertise og teknisk formåen har Land Rover kørt sit flagskib Range Rover over en bro, der kun er bygget i papir.

Udfordringen markerer 45-års jubilæet for Range Rover-familien og understreger dermed, som optakt til Guangzhou Motor Show i Kina, hvor innovativ denne serie af biler er.

Det tog tre dage at skabe den håndbyggede papirbro, der var fritstående og hverken blev holdt på plads af lim eller skruer. Den havde en spændvidde på fem meter og blev bygget i den ældgamle by Suzhou, der er kendt for sine broer og har fået tilnavnet "Østens Venedig".

Selve køreturen over broen stod Land Rover Experience Chief Instructor Chris Zhou for. Han udnyttede en række terrænteknologier, for eksempel All Terrain Progress Control, til at beskytte den unikke og skrøbelige konstruktion.

Det var en Range Rover af fjerde generation, der krydsede broen. Den har et innovativt og let aluminiumskarrosseri, der sparer op til 420 kg sammenlignet med et traditionelt stålkarrosseri.

Nick Rogers, Director Group Engineering Jaguar Land Rover: "Kina er et ekstremt vigtigt marked for Range Rover, så vi har valgt det perfekte sted at fejre 45-året for vores eksklusive SUV-familie. Range Rovers avancerede og lette karrosseri og uforlignelige terrænegenskaber var afgørende for, at dette enestående stunt overhovedet var muligt."

Denne imponerende køretur er den seneste i en række banebrydende bedrifter for Land Rovers flagskibs-SUV. Range Rover var verdens første eksklusive SUV, da den fik debut i 1970, og den var to år senere den første bil, der kørte over Darien Gap i Centralamerika. I 1989 blev den som den første firehjulstrækker udstyret med ABS-bremser, og i 1992 introducerede den elektronisk traction control og elektronisk luftaffjedring i klassen.

LÆS MERE OM RANGE ROVER

British Car Import A/S - Sjællandsvej 1 - 6000 Kolding