Salgsafd.:
70 30 07 52
Serviceafd.:
70 30 07 52

SERVICE

De fleste biler får på et eller andet tidspunkt brug for en reparation eller et serviceeftersyn. Også på dette felt kan du være sikker på, at din bil er i gode hænder hos British MotorGroup. Vi har både mekanisk værksted og pladeværksted. Vi tilbyder vores ekspertise i både skadesudbedring, mekanisk reparation og alle de former for serviceydelser, din bil måtte have brug for. 

Vi har tilrettet vores arbejdsprocesser og vores bemanding, så vi altid kan give en individuel service og sikre at bilerne repareres som aftalt. 

Vi arbejder målrettet med vores kvalitet. Vi udfører interne kvalitetskontroller af reparerede biler og Teknologisk Institut udfører kontroller af vores værktøjer for at sikre, at disse er fuldt funktionsdygtige. Medarbejderne uddannes løbende gennem vores importører og via intern træning og indkøber de specialværktøjer og den tekniske udrustning, der skal til for, at din bil kan holde en høj kørekomfort. 

Vi arbejder altid med faste priser på reparationer og service, når din bil er på værksted. Derfor kan du altid spørge efter prisen, så der ikke kommer overraskelser til budgettet. Er din bil til service, udfører vi ingen reparationer, uden at vi først har modtaget din accept.

Hos British MotorGroup er vi autoriserede til at servicere i en lang række forskellige bilmærker, og vi kan derfor sikre dig: 

  • At vores mekanikere er certificerede og har alle de relevante tekniske kurser, så de præcis ved, hvordan din bil er skruet sammen. 
  • At reparationer af din bil bliver udført med originale reservedele, så du altid er godt kørende med reservedele af højeste kvalitet. 
  • At vi har lige præcis det værktøj, der skal bruges til din bil, så du undgår unødvendige værkstedstimer og ventetid. 
  • At vi altid dokumenterer vores arbejde, så du beholder fabriksgarantien i hele garantiperioden.

Forespørg om en tid på dit British MotorGroup-værksted, når det passer dig bedst, så ringer vi dig op hurtigst muligt og bekræfter din forespørgsel. 

Er din bil under 1 år gammel, kan du få en serviceaftale på din Land Rover.

 

SKRIV TIL OS

BOOK SERVICE

BOOK HER

KONTAKT OS

British MotorGroup København
Dynamovej 12A
2860 Søborg

TELEFON: 70 30 07 52

British Car Import A/S - Sjællandsvej 1 - 6000 Kolding