Salgsafd.:
70 30 07 52
Serviceafd.:
70 30 07 52

DISCOVERY
PÅ EVENTYR MED RO I SINDET

Discovery er en af verdens mest elegante, effektive og alsidige SUV'er og er det perfekte valg for alle med en aktiv og eventyrslysten livsstil.
Turen væk fra byen og ud i det blå skal være en fornøjelse. Derfor er Discovery udstyret med avanceret teknologi, der giver føreren en mere direkte føling med vejen og giver en engageret og dynamisk køreoplevelse. Alt dette er med til at sikre at rejsen bliver lige så stor en fornøjelse som destinationen.

ALTID FOKUS PÅ ALSIDIGHED

Ved et tryk på en knap konfigurerer Terrain Response® indstillingerne af Discoverys motor, gearkasse, speeder og vejgreb til optimale køreegenskaber. Så uanset om du kører på asfalt, græs, grus, sne, mudder, i dybe hjulspor, i sand eller på klipper, tager bilen det med ophøjet ro.
Nogle eventyr kræver lidt ekstra udstyr. Discoverys trækkapacitet på 3.500 kg understøttes af Trailer Stability Assist, der sørger for at holde bilen og traileren under kontrol. Andre teknologier hjælper dig med at koble traileren på trækkrogen og guider dig ved manøvrering.

MARKANT DESIGN

Kølergrillen og de nye sidespejle og kofangere sætter et rent præg på Discoverys markante design, og signaturforlygterne understreger den moderne stil.


UDVALGT STANDARDUDSTYR TIL DISCOVERY S:

  • Elektronisk luftaffjedring
  • Terrain Response® med fire tilstande
  • Stofsæder i to forskellige farver
  • Halogen-forlygter med enkelt kørelys
  • Etgears-udveksling
  • 19" 10-eger-aluminiumsfælge 'Style 103'
  • Læderrat

Instigningsprisen på Discovery er 899.000 kr. 


BOOK PRØVETUR
SKRIV TIL OS

British Car Import A/S - Sjællandsvej 1 - 6000 Kolding

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg vil gerne modtage de seneste nyheder fra Land Rover og få muligheden for deltage i spændende konkurrencer. 

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV